ijskar huren vers Ambachtelijk Italiaans ijs

Home > Categorie Markt & Beurs > IJskar huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 00 Per uur

Omschrijving:
La Toscana BV Eindhoven is sinds 1937 een traditioneel ambachtelijk Italiaans ijsbedrijf. Dagelijks maken wij heerlijk vers ambachtelijk Italiaans schepijs dat bereid wordt met verse boerenmelk, volgens oud traditioneel familierecept. Als u ijs van La Toscana eet dan proeft u nog de echte authentieke Italiaanse smaak zoals Italiaans ijs hoort te smaken.

La Toscana is specialist op het gebied van ijskar verhuur. Wij hebben 15 verschillende ijskarren, voor elk feest, bruiloft, beurs, evenement of schoolfeest hebben wij de perfecte ijskar. Wij komen met minimaal 4 verschillende smaken vers gedraaid Ambachtelijk Italiaans schepijs en professioneel personeel. U hoeft de ijsjes niet zelf te scheppen, daar zorgen wij voor.

Het is ook mogelijk dat wij op locatie de ijscoupes voor u verzorgen. Wij komen dan met vers Ambachtelijk Italiaans schepijs, slagroom en met vers fruit en verzorgen dan een heerlijk dessert of gewoon om te lekker van te genieten.

Interesse?
Neem dan contact op met Giorgio Ferrari op nummer 040-2520730 en vraag vrijblijvend een prijs op om u feest, bruiloft, evenement of beursstand compleet te maken.Trefwoorden: Italiaansijs, Italiaans ijs, verhuur, huren, ijs, ijskar, ijskarren, ijswagen, ijskarretje, ijsco, ijsje, ijsjes, ijscatering, verkoop, schepijs

Geplaatst op 11-05-2009, 3424 keer gezien.

Naam:
Giorgio Ferrari

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
040-2520730

Postcode:
5654lx

Woonplaats:
Eindhoven

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
www.latoscanaijs.nl

Deel deze advertentie