Gezellig vakantiehuis in Tsjechie te huur

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Tsjechie huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 275,00

Omschrijving:
 Vakantiehuis te huur in Tsjechië. Dat lees je wel vaker. Ook wij bieden ons vakantiehuis 'Osada Amerika' in Náchod (Oost-Bohemen) te huur aan en willen je kennis laten maken met het huis en de mooie omgeving. Náchod ligt in Oost-Bohemen, in de uitlopers van het Adelaarsgebergte en het Reuzengebergte. In dit gedeelte van Tsjechië is de natuur geweldig! Oost-Bohemen kent bossen, watervallen, imposante rotsformaties, rivierdalen, historische steden én kastelen en dat allemaal niet ver van Náchod. Vlakbij deze stad vonden wij, midden in de bossen, ons huis in het gehucht Osada Amerika. Dit ligt op zo'n 2 km van Náchod, gemakkelijk te bereiken via een geasfalteerde weg. Ons vakantiehuis ligt op een kleine 700 meter hoogte en biedt een schitterend uitzicht over Náchod en omringende dorpen. Het is een oase van rust.

Door de mooie centrale ligging van Náchod is het ook een geschikte startplaats voor uitstapjes. Met name wandelaars en mountainbikers maar ook natuurliefhebbers zullen genieten van de vele mogelijkheden die deze mooie omgeving biedt. Gelukkig kennen wij de omgeving goed, in het huis ligt dan ook een map met alle toeristische informatie en diverse wandel- en mountainbike routes.

Ook families met kinderen komen aan hun trekken: wat dacht je bijvoorbeeld van het grote en schone openluchtzwembad dat in Náchod ligt? De schitterende dierentuin van Dvur Kralove ligt op maar ca. 30 km.
Maar ook bij slecht weer hoef je je niet te vervelen. Een grote keuze aan (kinder)DVD's en (kinder)boeken,diverse spelletjes, een tafelvoetbalspel, een vrij gebruik van diverse hobbyspulletjes. Het huis beschikt over een TV (satellietverbinding) + DVD-speler.

En niet te vergeten, de hoofdstad Praag ligt maar zo'n 150 km van Náchod!

Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. Het wordt omringd door 3000 m2 grond en heeft een prachtig uitzicht over Náchod. Het is goed bereikbaar via een verharde weg en biedt voldoende ruimte voor het veilig parkeren van de auto. Het huis wordt verwarmd door electrische verwarming met in ieder kamer afzonderlijk instelbare thermostaat.
Een ledikantje, kinderstoel en badje zijn beschikbaar.

Huurders ontvangen een uitgebreid informatiepakket met daarin tips voor uitstapjes in de omgeving, informatie over praktische zaken en een duidelijke routebeschrijving. In het huis zelf ligt ook informatiemateriaal over Oost-Bohemen waaronder uitgebreide wandel- en mountainbikeroutes.

Geplaatst op 28-01-2009, 1142 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
beatrix soesbergen

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
06-41502361

Postcode:
5404 mk

Woonplaats:
Uden

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
www.uwvakantieintsjechie.nl

Deel deze advertentie