Workshop in Frankrijk

Home > Categorie Personeel & Diensten > Cursus & workshop > Advertentie


Prijs:
€ 180,- Per week

Omschrijving:
Op ons Landgoed le Pagnon in de Dordogne Frankrijk , kunt u deze zomer weer de creatieve teken- en schildercursus volgen, bij Kunstenares Truus van Dalsem.
U houdt zich bezig met het ontwikkelen van uw creatieve gaven en wordt daarbij ondersteund door de ervaren docent. Meer dan dertig jaar onderwijs ervaring  werpen hun vrucht af!.
Voor zowel elk telent als niveau is een plekje beschikbaar. het enige wat belangrijk is: u moet er zin in hebben en het leuk vinden iets te leren, de rest gaat vanzelf. alle materialen beschikbaar: veldezels, handige tafels en stoelen. Er is een groot atelier waarin we gaan werken als het weer niet zo mooi is. Maar natuurlijk staan we meestal buiten te schilderen.
De lessen  zijn van half tien tot ongeveer, een uur, daarna lunch en daarna werkt u zelfstandig verder!!!
Voor een passend onderkomen kunnen wij zorgen op onze kleine camping of u huurt een tweepersoons gite bij ons. Een groot huis is ook mogelijk, als u met een groep bent, we kunnen uw wensen bekijken en een passende oplossing vinden.
U bent van harte welkom op ons Landgoed om u te verzekeren van een geweldige creatieve vakantie. geen geluier, maar tevreden naar huis met een map met nieuw werk!! Wie durft??

Geplaatst op 12-01-2009, 1120 keer gezien.

Naam:
Truus van Dalsem

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0033 553 52 86

Postcode:
9202PG

Woonplaats:
Drachten

Provincie:
Friesland

Internet:
www.truusvandalsem.nl

Deel deze advertentie