Verhuur VW kever cabriolet (wit)

Home > Categorie Autos & Bussen > Oldtimer huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 200 Per dag

Omschrijving:
Beckers Klassieker Service is een jonge onderneming, gespecialiseerd in de verhuur van klassieke automobielen voor bruiloften.

Uw huwelijksdag belooft de mooiste ervaring van uw leven te worden en Beckers Klassieker Service draagt hier graag een steentje aan bij. Wij bieden u de mogelijkheid om onze unieke oldtimers als trouwauto dienst te laten doen. Wij beschikken onder andere over drie keer een Volkswagen Kever Cabriolet (wit, triple white en diamantblauw), twee keer een MGB (wit en blauw), een Porsche 356 Speedster (replica) en een Fiat 500. U kunt zelf uw geliefde chauffeuren of één van onze representatieve chauffeurs deze functie op zich laten nemen. Geeft u er de voorkeur aan de klassieker zelf te besturen? Dan bieden wij u graag onze breng- en haalservice aan. Wij leveren de klassieker ’s ochtends bij u af en halen deze ’s avonds weer op. Op deze manier kunt u onbezorgd van alle feestelijkheden genieten. Wij bieden deze service aan door heel Nederland.

Wij schetsen u hier een aantal mogelijkheden die wij u met onze Fiat 500, MG B cabriolet, Porsche 356 speedster (replica) en VW Kever cabrio kunnen aanbieden. Wij zijn ons er goed van bewust dat elke huwelijksdag en ieder bruidspaar uniek is. Voor specifieke wensen kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid om samen met u deze wensen te bespreken en in vervulling te laten gaan.

Wilt u ons een persoonlijk bezoek brengen? Neem dan van tevoren telefonisch contact met ons op. Op deze manier weet u zeker of wij aanwezig zijn.

Beckers Klassieker Service B.V.
Berkelse Poort 61
2651 JX Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam)
T. 010 - 466 90 93
M. 06 - 46 14 03 60
E. contact@huureenoldtimer.nl
I. www.HuurEenOldtimer.nl
KVK 24441113
BTW nummer: 8197.70.760.B01

Geplaatst op 07-11-2010, 1906 keer gezien.

Naam:
HuurEenOldtimer.nl Beckers Klassieker Service

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
010-4669093

Postcode:
2651JX

Woonplaats:
Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam)

Provincie:
Zuid Holland

Internet:
www.huureenoldtimer.nl

Deel deze advertentie