Vaklantiehuis/appartementen Stupnahoeve

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Tsjechie huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 599 Per week

Omschrijving:
       Stupnahoeve Tsjechië  Huur nu deze prachtige en comfortabele boerenhoeve in Tsjechië die enkele jaren geleden door de Nederlandse eigenaren geheel is verbouwd en omgetoverd tot een heerlijk, luxe vakantieverblijf met eigen zwembad van 8×4 meter.
       
U kunt met een groter gezelschap het geheel huren waardoor u helemaal alleen beschikt over zowel het zwembad als het grote terras met barbecue/haard. Tevens kunt u ook het woonhuis, het grote appartement of één van de kleine appartementen huren met uw eigen gezin, familie of vrienden. Geniet ieder seizoen van de vele activiteiten en bezienswaardigheden. 
 
Ook is deze hoeve een uitstekende keuze voor mensen die gesteld zijn op rust en die verder ook een wat centraal gelegen huis zoeken om de wijde omtrek te verkennen. er zijn legio mogelijkheden voor veel activiteiten zoals wandelen in de rotspartijen in Jicin, de dierentuin in Dvur Kralove, winkelen in Radec Kralove, bezichtigen kasteel Kuks, bergwandeling op en rond de berg Zvicina, een dagje Praag mag natuurlijk niet ontbreken. Wintersport met skiën, langlaufen en ga zo maar door. Ook is Tsjechië rijk aan cultuur.
 
      

Geplaatst op 09-06-2015, 398 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
elly beijnders

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0637245936

Postcode:
2731ax

Woonplaats:
Benthuizen

Provincie:
Zuid Holland

Internet:
www.stupnahoeve.com

Deel deze advertentie