Vakantiehuis Duitsland Sauerland Frankenau

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Duitsland huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 410 Per week

Omschrijving:
Even lekker weg? Op zoek naar rust, natuur en frisse lucht? Of op zoek naar een actieve en/of sportieve vakantie? Dan is ons modern ingerichte vakantiehuis in het Sauerland, Duitsland iets voor u! Een gezinsvakantie of lekker weg met vrienden? Er is genoeg te doen voor iedereen.

Ons huis ligt op het vakantiepark Frankenau en wordt particulier verhuurd.  Het vakantiepark is ligt midden in de prachtige natuur en aan de rand van het National Park Kellerwald-Edersee (UNESCO werelderfgoed). Het National Park Kellerwald-Edersee is een van de laatste grote (ca. 6000 ha) natuurlijke bossen met rode beuken. Vanuit het huis loopt u zo het Kellerwald in. Naast een groot aanbod aan uitgezette wandelingen, kunt u in de omgeving ook heerlijk fietsen, mountainbiken, nordic-walking etc. 


De Edersee, een van de grootste stuwmeren van Duitsland met een lengte van ca. 27 km bevindt zich op ca. 30 minuten rijden. De Edersee is een fantastisch watersportgebied, u kunt er o.a. zeilen, vissen, bootje huren, zwemmen en duiken. 

Genieten van de winterpret kan natuurlijk ook. Rondom het huis zijn genoeg gelegenheden om te sleeën. In ca. 40 minuten kunt u ook op de ski pistes van Winterberg, Willingen en Züschen staan. 

Elk jaargetijde is het weer genieten in ons vakantiehuis in het Sauerland, Duitsland!

Geplaatst op 06-12-2011, 763 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
Birgitte van Don

E-mailadres:
Email de adverteerder

Postcode:
2051BA

Woonplaats:
Overveen

Provincie:
Noord Holland

Internet:
www.vakantiehuis-duitsland-lekker-weg.nl

Deel deze advertentie