Unieke mobiele billboards - Klassieke reclameauto

Home > Categorie Autos & Bussen > Reclamewagen huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 200 Per uur

Omschrijving:
Unit61 is specialist op het gebied van mobiele buitenreclame. Wij zetten klassieke reclamevoertuigen in om uw reclame-uiting te tonen. Onze mobiele billboards zijn een krachtig medium die bij elke boodschap passen, van thematisch tot actiematig. Als aanvulling op een reclamecampagne of als zogenaamde stand alone campagne. U bereikt de doelgroep zo efficiënt mogelijk. In vergelijking met andere media is de contactfrequentie ongeëvenaard en zijn de kosten van het grote bereik laag.
  Adriders
Met onze opvallende en sympathieke Adriders zoeken wij actief uw doelgroep op. Het zijn echte eyecatchers die de mensen een warm en vrolijk gevoel geven. Dit maakt de doelgroep ontvankelijk voor uw reclameuiting. De Adriders zijn voorzien van een (draaiend) reclamebord in het gangbare abriformaat.
  Mogelijkheden
Op het gebied van mobiele buitenreclame is bij Unit61 veel mogelijk. Met het zorgvuldig samengestelde route- en locatiepakket realiseren we een zo groot mogelijk bereik. Ook zijn wij ervaren in het leveren van maatwerk. Hierbij kunnen wij een heel eind verder gaan dan een aanpassing of combinatie van beide pakketten. Het standaard reclamebord kan bijvoorbeeld worden vervangen door een op maat gemaakt reclamebord. Denk hierbij aan een 3D replica van het product dat u onder de aandacht wilt brengen. Ook kunnen wij de inzet van een promotieteam verzorgen en uw poster ontwerpen en drukken.
  Contact
Wilt u meer weten over het ontwikkelen van uw eigen unieke adridercampagne? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 UNIT61 Berkelse Poort 61
2651 JX  Berkel en Rodenrijs (nabij Rotterdam)
T 010 820 86 74
M 06 55 15 37 49
E info@unit61.nl
I www.unit61.nl

Geplaatst op 20-06-2011, 1145 keer gezien.

Naam:
Unit61 Adrider.nl

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0108208674

Postcode:
2651JX

Woonplaats:
Berkel en Rodenrijs

Provincie:
Zuid Holland

Internet:
www.unit61.nl

Deel deze advertentie