UitvaartFrame te huur

Home > Categorie Autos & Bussen > Bedrijfsauto huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 275 Per dag

Omschrijving:
Uitvaart met uw eigen voertuig? UitvaartFrame verhuur, ook in België.  
Het komt helaas voor dat mensen ons te vroeg ontvallen.
Bij mensen uit de transportwereld zou het mooi zijn als de overledene met zijn/haar 'eigen' truck naar de laatste rustplaats gebracht kan worden.
Dan moet er in allerijl iets gemaakt worden om de uitvaartkist eerbiedwaardig op de truck te kunnen vervoeren.
Maar het kan ook eenvoudiger. Wij bieden ons professioneel UitvaartFrame (ook wel opbouw, constructie of stellage genoemd) te huur aan voor uitvaart en crematie door heel Nederland en België. Het uitvaart frame is universeel gemaakt en kan geplaatst worden op ‘zijn/haar’ eigen voertuig (truck, vrachtwagen of anderszins). De koppelschotel hoeft niet gedemonteerd te worden. Zie YouTube, zoek op "Uitvaartframe".
Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het uitvaart frame en de uitvaartkist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.
Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.
Het huren van ons UitvaartFrame kost € 275,- excl. 21% BTW voor 1 dag (24 uur). Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW per dag extra. Dit bedrag dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.
Wij hanteren een waarborgsom van € 500,- (contant). Deze waarborgsom wordt volledig contant terugbetaald zodra het frame onbeschadigd en schoon ingeleverd wordt.

Desgewenst bezorgen wij (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteren het op uw voertuig. Wij bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kunnen we eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op de truck gemonteerd staat.

Ons UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.
Indien u zelf geen truck ter beschikking heeft, doen wij ons uiterste best u toch van dienst te zijn.
UitvaartFrame.nl
Anita & Gijs Kleter
Wij wonen in Boxmeer 5831  (Noord Brabant, Nederland).  Het UitvaartFrame staat NIET bij ons thuis, maar in een loods in Sambeek 5836
Tel. +31 (0)621 418 530 / +31 (0)485 520 999 (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in.)
e-mail adres:  info@uitvaartframe.nl

Geplaatst op 07-01-2018, 306 keer gezien.

Naam:
Anita & Gijs Kleter

Bedrijf:
UitvaartFrame.NL

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0621418530

Postcode:
5831DZ

Woonplaats:
Boxmeer

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
www.uitvaartframe.nl/

Deel deze advertentie