Turkish Holliday Rentals

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Turkije huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 225 Per week

Omschrijving:
  Omdat wij al bekendheid hebben in vele landen van Europa en daar buiten, is er altijd iemand van de eigenaren aanwezig als reisleider ( wordt in gezamenlijk overleg geregeld ) in Alanya, die 24 uur aanwezig is voor de sleutel afgifte en rondleiding door het betreffende appartement of villa die u hebt gehuurd, en voor al uw vragen, ons eigen luxe excursie programma of excursie van een reisbureau, maar ook voor vertrouwd auto huur, en dit alles in uw eigen vertrouwde Taal.

De betreffende eigenaar, zorg dan ook, voor de eventuele calamiteiten of problemen in en rond het appartement die zich misschien kunnen op doen, zodat dit dan ook direct kan worden opgelost, en uw vakantie op aangename en ontspannen manier kan verlopen zonder ergernis, dit is vaak anders in de privé verhuur omdat eigenaar niet ter plaatse aanwezig is, en waar vaak andere dit dan moeten oplossen en wat dan ook zeer vaak mis gaat door allerlei omstandigheden.
Een bereikbaar telefoonnummer en adres  krijgt u vermeld bij uw boeking naar uw gereserveerde appartement of villa van de daar aanwezige reisleider/eigenaar, en daarom kunnen wij 100% garantie geven dat het gereserveerde appartement of villa ook beschikbaar is als u aankomt en dat deze keurig schoon is, koelkast aan en uw bedden keurig opgemaakt. Ook op onze site staat ook een vast telefoonnummer in Nederland van de webmaster en zijn adres voor controle of vragen, en alle betalingen gaan altijd via een Nederlandse Bank, en wij zijn dan ook de enige aanbieder van dit concept in privé vakantie huizen die dit aanbieden via het internet, omdat er veel vals aanbod wordt aangeboden via diverse web sites van aanbod zoals marktplaats en dat helaas de goede en betrouwbare verhuurder zich bij geen enkele grote organisatie kan aansluiten zoals een ANVR,SGR of ANWB en dit dan ook als initiatief aanbieden naar onze klanten.
DIT IS SERVICE EN GARANTIE voor uw welverdiende vakantie met gezin of vrienden, 55+ of gepensioneerden.

Momenteel bieden wij een aantal volledig en luxe ingerichte privé appartementen aan van eigenaren uit Europa in het OBA-Saray complex voor min/max. 4 pers. In het appartement van 97 m2 heeft u een grote woonkamer met open Amerikaanse keuken die volledig is uitgerust, hal/toilet, badkamer/toilet,2 slaapkamers en 2 balkons. Verder vind u minimaal 1 airco,wasmachine, 4 pits kookplaat,koffieapparaat,koel/vrieskast en Ned.Tv. In de tuin een groot zwembad met gratis ligstoelen en kinderbad. ( van november tot april gesloten, wel aanwezig sauna en Turks stoombad tegen een zeer laag tarief )

Wanneer u een laptop heeft met wirelise card, is het mogelijk met een code die u van ons krijgt 24 op het internet te kunnen vanuit het appartement.

Binnen een afstand van 200 mtr, bent u van het strand en Oba centrum en nog geen 3 km van centrum Alanya. De prijzen zijn vanaf en met maximaal 4 personen.Is uw belangstelling aangewakkerd en u wilt meer weten over uw zekerheid en mogelijkheden die wij u nu kunnen bieden, lees dan ook de brieven van onze klanten uit geheel Europa die al vaker komen en hun ervaringen vertellen, of alle mogelijkheden die wij u bieden voor een ontspannen en fijne vakantie in Alanya Turkije.Turkish Holiday Rentals  ( http://www.tuhr.com )    

Geplaatst op 30-11-2008, 1001 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
Willem Blokland

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
06-40842734

Postcode:
3202 XL

Woonplaats:
Spijkenisse

Provincie:
Zuid Holland

Internet:
www.tuhr.com

Deel deze advertentie