Street surfer huren Zandvoort

Home > Categorie Fietsen & Motoren > Street surfer huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ Op aanvraag Per dag

Omschrijving:
Behind the beach
Behind the Beach Bike Rentals heet u hartelijk welkom in Zandvoort aan Zee. Wij bieden u verrassend veel modellen huurfietsen aan. Comfortabel, sportief en gewoon voor de gein. Wij hebben een passende huurfiets voor u. Kijk hier voor het assortiment huurfietsen. 
In tegenstelling tot veel andere kustplaatsen is de dorpskern van Zandvoort authentiek gebleven en biedt beschutting bij winderig weer doordat de dorpskern op enige afstand van het strand ligt. De dorpskern van Zandvoort aan Zee kenmerkt zich met zijn vele gezellige terrasjes, kroegjes en winkeltjes.
Vogelenzang, Overveen of Haarlem?
Door de prachtige duinen lopen verschillende verharde fietspaden, waar u een heerlijke fietstocht kunt maken en onderweg, herten, konijnen en wilde koeien kunt tegenkomen… Dus niet schrikken!
Natuurlijk kunt u ook door Zandvoort en langs de boulevard fietsen, u zult merken dat Zandvoort er op de fiets nog leuker uitziet. 
Behind the Beach Bike Rentals is een Fietsverhuur bedrijf met een andere aanpak. Wij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder…
Wij verhuren Tandems maar ook Ouder-Kind Tandems (Besturing achter), Becaks, Streetsurfers, Mountainbikes, Picknick-fietsen, Racefietsen, Toerfietsen met 3 of 7 versnellingen en zelfs Toerfietsen met elektrische trapondersteuning. Vergeet niet; de wind komt bijna altijd van voren!
Daarnaast onze Elektrische Scooters “Tante Paula”maar ook gewone Snorscooters en Segways. Uiteraard hebben wij ook Bolderkarren in ons assortiment en andere leuke fietsen die je niet snel zult aanschaffen maar wel eens wilt proberen.
Wat dacht u van een mammoet skelter voor 4 personen waar een aanhanger achter gekoppeld kan worden, voor nog eens 2 personen. Kom gewoon zelf eens kijken op de Haltestraat 51, midden in het centrum

Geplaatst op 27-02-2010, 1302 keer gezien.

Naam:
Behind the beach bike rentals

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0238224746

Postcode:
2042 LL

Woonplaats:
Zandvoort aan Zee

Provincie:
Noord Holland

Internet:
www.behindthebeach.nl

Deel deze advertentie