Stephuren.nu, stepverhuur door heel Nederland

Home > Categorie Fietsen & Motoren > Step huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ op aanvraag Per dag

Omschrijving:
Wilt u steppen vanaf uw eigen locatie, organiseert u een steptour, of wilt u ergens in Nederland grote aantallen steppen laten bezorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
Wij gebruiken voor de verhuur steppen van het merk kickbike, dit zijn zeer lichte en soepel lopende steppen. De kickbike steppen zijn de meest verkocht steppen voor volwassenen en worden ook veel gebruikt bij wedstrijden. Omze steppen verkeren altijd in een topconditie en worden regelmatig vernieuwd. Onze steppen zijn maximaal 3 jaar oud en zijn allen voorzien van een bidonhouder. Als u wilt steppen in de avonduren dan worden ze voorzien van verlichting. 
Verhuurprijzen verhuur kickbike step: € 12,50 per dag, bij grotere aantallen zijn flinke kortingen mogelijk, hierbij geldt prijs op aanvraag.
verlichting: € 1,-  per step
BezorgkostenWij kunnen de kickbikes bezorgen voor  € 0,60 per gereden kilometer. De eerste 20 kilometer vanaf Rhenen zijn hierbij gratis.
Step sponsortochtenWilt u een actie houden voor een goed doel met een stepmarathon of step sponsortocht dan kunnen we u tegen speciale tarieven steppen leveren. Als tegenprestatie worden we dan graag vermeld als sponsor va uw actie. We kunnen u hierbij ook assisteren met zaken als de sponsorformulieren en de organisatie van de tocht en het uitzetten van een route. Wilt u hierover meer informatie neem dan gerust even contact met ons op.

Geplaatst op 26-04-2011, 1868 keer gezien.

Naam:
Rhenen Outdoor

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0317-741242

Postcode:
3911 CA

Woonplaats:
Rhenen

Provincie:
Utrecht

Deel deze advertentie