Solexverhuur 'de Klomp' in Grave

Home > Categorie Fietsen & Motoren > Bromfiets & Scooter verhuur > Advertentie


Prijs:
€ Geen prijs Per uur

Omschrijving:
Relax op de Solex Heeft u altijd al eens de vestingstad Grave en zijn omgeving willen verkennen?
Maak dan eens een echte nostalgische Solextocht!
Solextochten met of zonder arrangement zijn mogelijk voor bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje, familie, vrijgezellen, of elk ander feest, maar ook om gezellig met zijn tweetjes of alleen rond te pruttelen.
Een drie uur durende Solextocht boekt u al voor slechts € 30,- p.p.
Startpunten Onze tochten gaan door het prachtige Brabantse en Gelderse land. Lekker langs de Maas en door pittoreske dorpjes en vestingsteden. Wij hebben een vast startpunt in Grave, maar u mag natuurlijk ook uw eigen startpunt en/of route bepalen. Tegen een geringe meerprijs brengen wij de Solexen op elk gewenst adres in Nederland.
 Goed gekleed Natuurlijk hebben wij voor u gratis bijpassende kleding, zoals lange leren jassen met bijbehorende pothelmen, leren mutsen en wanten. Ook zijn al onze Solexen voorzien van dubbele fietstassen.
Solex tandem: uniek in Nederland Voor diegene die niet op de Solex kan of mag rijden hebben wij de mogelijkheid om achter op onze Solex tandem plaats te nemen. Ja, u leest het goed, echte Solex tandems! Hiermee zijn wij uniek in Nederland. Tevens verhuren wij ook gewone fiets tandems.
  Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!
  Bij ons is (bijna) alles mogelijk!
  Wilt u meer over ons weten? Lees dan verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op 0486-474892/06-50581459.

Geplaatst op 24-04-2010, 1686 keer gezien.

Naam:
A. Klomp

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0486-474892

Postcode:
5361AH

Woonplaats:
Grave

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
www.solexverhuurdeklomp.nl

Deel deze advertentie