Schaatsbaan Mobiel 400m2 huren

Home > Categorie Sport & Vrije tijd > Schaatsbaan huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 4400 Per dag

Omschrijving:
Schaatsbaan huren 
Altijd schaatsen! Bij Axitraxi huurt u de kunststof mobiele schaatsbaan. Synthetisch ijs, een mooi alternatief voor traditioneel ijs en vele malen handiger in gebruik! Kunststof ijs wordt geleverd in de vorm van panelen, die elk een puzzelstukje zijn voor een baan van welke grootte dan ook. Een sluitend antwoord op de steeds zachter wordende winters! Kunststof ijs is een moderne techniek voor ouderwetse gezelligheid.
 
Een geschikte ijsbaan voor elke gewenste locatie dus. In het winkelcentrum, bij de sportclub of op het stads- of dorpsplein. En alsof een ijsbaan zelf al niet sfeerverhogend genoeg is, kunnen wij de omgeving ook nog omtoveren tot een winter wonderland, een tropisch droomeiland of een speciaal kinderspeelparadijs. Bijkomend voordeel: onze kunststof schaatsbanen zijn zeer in trek bij de jeugd.
 
Axitraxi biedt de mogelijkheid de kunststof schaatsbanen te huren tegen een aantrekkelijk tarieven. Of u nu een kleine schaatsbaan voor een dag wilt huren, of een grote schaatsbaan voor een lange periode, Axitraxi zorgt samen met u voor een onvergetelijk ijsevenement. Desgewenst stellen wij een draaiboek samen om het gehele project tot een succes te maken.
 
De boarding bestaat uit een aluminium constructie met kunststof platen. De achterzijde is voorzien van een achterliggende constructie met contragewicht. De boarding is uitermate geschikt voor het exploiteren van reclameuitingen van sponsoren, zodat u de kosten van het evenement voor een groot deel terug kunt verdienen door middel van reclame. De boarding is 1 meter hoog en 2,70 meter breed.
 
Sneller, zuiniger, milieuvriendelijker en handiger - mocht u interesse hebben in de kunststof mobiele schaatbaan, breek dan het ijs en neem contact met ons op!
 

Geplaatst op 08-02-2010, 833 keer gezien.

Naam:
Axitraxi Attractieverhuur

Bedrijf:
Attractie huren

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
024 3582885

Postcode:
6546 AS

Woonplaats:
Nijmegen

Provincie:
Gelderland

Internet:
www.axitraxi.nl

Deel deze advertentie