Salonboot Old Queen (tot 50 pers.)

Home > Categorie Boten & Watersport > Salonboot huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 260 Per uur

Omschrijving:
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot. Om het plannen van uw tocht compleet te maken beschrijven wij voor u de vaargebieden, horeca langs het water, bezienswaardigheden en activiteiten. Wij hopen u zo te inspireren bij het samenstellen van de ideale boottocht. Vraag informatie aan over het schip naar keuze. De aanvraag kost niets en verplicht u ook tot niets!
 
Salonboot Old Queen - Amsterdam Boot Huren
 

50 personen
€ 260 per uur excl. hostess excl. 6%BTW
€ 310 per uur incl. hostess excl. 6%BTW
(minimaal 2 uur)
 
Eten aan boord:
buffet aan boord mogelijk (max. 40 personen)
diner aan boord mogelijk (max. 22 personen)
 
Vaargebied: Amsterdam en omstreken
 
In 1932 werd de 'Old Queen' gebouwd te Groningen. Ze voer op de noordelijke meren als rondvaartboot en bood plaats aan maar liefst 90 passagiers. In deze staat heeft ze uiteindelijk jaren gevaren, tot de oorlog uitbrak! Om te voorkomen dat het in de handen van de bezetters zou vallen liet men het schip tijdens de oorlog zinken. Na de oorlog werd de 'Old Queen' weer boven water gehaald en in 1996 gekocht door haar huidige eigenaars en in originele staat teruggebracht met als toevoeging het toilet. Tijdens de restauratie vonden de eigenaars een aantal Douwe Egberts koffieblikken waarin een schat verborgen bleek te zitten: alle blikken waren gevuld met briefjes van duizend! Sinds 1998 is de 'Old Queen' een bekende attractie in de historische grachten van Amsterdam.
 

De luxe salonboot de ‘Old Queen’ behoort tot een van de ruimste klassieke rondvaartboten van Amsterdam en is door zijn unieke indeling geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen tot 50 personen.
 
Doordat er banken aan de zijkant zijn, hoeft u niet op één plaats te blijven zitten. Hierdoor kunt u zich met al uw vrienden en familie onderhouden.
 
Het schip is van alle gemakken voorzien; de zijkanten van de boot kunnen open, zodat het op een warme zomerdag heerlijk genieten is. Maar voor de wat frissere herfst of winterdagen zijn er kachels aan boord. Standaard heeft de Old Queen een mooi boeket van de beste bloemenzaak van Amsterdam, Pompon, aan boord staan.
 

De Old Queen kan u naar praktisch iedere locatie aan het water brengen. Tijdens de vaart kunnen u en uw gasten genieten van de door u gekozen hapjes en drankjes met op de achtergrond een gezellig muziekje.
 
Diversen aan boord:
- verwarming
- geluidsinstallatie
- microfoon
- toilet
 

Voorvaartarief: €125 per uur.
 
Direct te reserveren via:
 
http://www.amsterdamboothuren.nl/schip_salonbootoldqueen.html#aanvraagformulier

Geplaatst op 13-04-2010, 860 keer gezien.

Naam:
Stichting Amsterdam Waterstad

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
Graag per email

Postcode:
1019RD

Woonplaats:
Amsterdam

Provincie:
Noord Holland

Internet:
www.amsterdamboothuren.nl

Deel deze advertentie