Salonboot Monne de Miranda (tot 48 pers.)

Home > Categorie Boten & Watersport > Salonboot huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 395 Per uur

Omschrijving:
Amsterdam Boot Huren biedt u het meest complete overzicht van legale huurboten in Amsterdam op een rij. Of het nu gaat om een sloepje of bootje dat u zelf kunt besturen, een grote sloep met schipper of een salonboot of een partyschip, Amsterdam Boot Huren help u zonder extra kosten aan een geschikte boot. Om het plannen van uw tocht compleet te maken beschrijven wij voor u de vaargebieden, horeca langs het water, bezienswaardigheden en activiteiten. Wij hopen u zo te inspireren bij het samenstellen van de ideale boottocht. Vraag informatie aan over het schip naar keuze. De aanvraag kost niets en verplicht u ook tot niets!
 
Salonboot Monne de Miranda - Amsterdam Boot Huren
 

48 personen
€ 395 per uur (minimaal 2 uur) excl.6%BTW
gastvrouw/-heer: € 27,50 per uur (minimum van € 95,00). Minimum afname van 1 gastvrouw/-heer.
 
Eten aan boord:
diner aan boord mogelijk (max. 35 personen)
 
Vaargebied: Amsterdam
 
De 'Monne de Miranda' is een prachtige, luxe salonboot met een capaciteit voor 48 gasten voor de borrel en maximaal 35 voor lunches en diners.
 
Ook kleine gezelschappen voelen zich heel wel thuis aan boord van dit intieme schip, dat zeer geschikt is voor zakelijke evenementen, bijvoorbeeld in de sfeer van relatie-marketing.
 

Op uw huwelijksfeest zal de 'Monne de Miranda' een onvergetelijk en bijzonder onderdeel van de dag vormen, u kunt de ceremonie zelfs aan boord laten plaatsvinden.
 
De milieuvriendelijke, fluisterstille elektrische aandrijving maakt varen een genot, zowel voor onze gasten aan boord als de bewoners aan de grachten.
 
Op de 'Monne de Miranda' kunt u exclusief genieten van ons rôtisserie menu met aan boord bereide gerechten van de grill, of van een van onze andere heerlijke buffetten.
 

De Monne de Miranda is uitgerust met een kleine, gezellige bar. Wij serveren bier van de tap en een klein assortiment aan nationale en internationale dranken, van lekkere huiswijnen en een fris glas Prosecco, tot een goede oude malt whisky en natuurlijk jenever en Corenwijn.
 

Voorvaartarief: €75 per half uur excl.6%BTW
 
Direct reserveren via:
 
http://www.amsterdamboothuren.nl/schip_salonbootmonnedemiranda.html#aanvraagformulier

Geplaatst op 13-04-2010, 911 keer gezien.

Naam:
Stichting Amsterdam Waterstad

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
Graag per email

Postcode:
1019RD

Woonplaats:
Amsterdam

Provincie:
Noord Holland

Internet:
www.amsterdamboothuren.nl

Deel deze advertentie