Stacaravan te huur in Cadzand-bad vanaf 350.=

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Stacaravan binnenland huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 350

Omschrijving:
STAANPLAATS IN ZEELAND (zeeuwsvlaanderen ) OP CAMPING DE ZWINHOEVE in Retranchement. ( Cadzand-Bad )
De caravan staat ongeveer 40 meter van het strand, zeer mooie omgeving.
Vlakbij natuurreservaat het Zwin, vlakbij de belgische kust, via het strand is het maar 5 km, en bent u bij de boulevard van Knokke.
De huurprijs per week is in het voor en na seizoen € 350.= per week.Vanaf 26 juni tot 4  september € 450.= per week voor het huren van de caravan.
 voor logies betaal je aan de camping per nacht, per persoon: € 0.90 toeristenbelasting, voor de faciliteiten van de camping is dat € 1.10.
Dus dat is totaal per nacht, per persoon € 2.= en € 20.= borg voor het slagboom pasje te voldoen bij aankomst bij de receptie, waar u ook onze sleutel krijgt.
Sta-caravan, met tuin,centrale antenne,centralegas aansluiting,water en elektra, 2 fietsen (heren en dames Oma),frituurpan,senseo, combi magnetron oven, koffiezet apparaat, 1 kleuren tv en Wifi internet voor je laptop gratis .Grote caravan:
10 mtr bij 3.30 mtr, Spaanse bbq aanwezig, 2 ligstoelen hangen in het tuinhuis en er staat een bolderkar en achter de caravan staat sinds kort een mooie nieuwe partytent met verlichting, daar staat nu ook het tuinstel.
Zeer resent nieuwe vloerbedekking en nieuw zeil in de keuken.

Geplaatst op 28-01-2009, 1583 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
Eric & Monique ter Horst

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
06-53390030

Postcode:
4525LX

Woonplaats:
Retranchement

Provincie:
Zeeland

Internet:
www.erimon.net

Deel deze advertentie