Rent4tent huur tent vakanties camping Tsjechie

Home > Categorie Caravans & Kamperen > Tent huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 29 Per dag

Omschrijving:
Kijkt u ook al uit naar de vakantie? Heeft u Tsjechie al eens overwogen?

Een schitterend land vol met verrassingen. Cesky Krumlov is hier een goed voorbeeld van. Het mooiste stadje van Tsjechie, het staat dan ook op de Unesco Werelderfgoed lijst. Cesky Krumlov betekent 'Tsjechische kromming', waar de rivier de Vltava mee bedoeld wordt die als een kromme lus door de stad loopt. Aanrader is om met de raft door de stad te varen om de Anton Pieck-achtige gebouwen te bewonderen. U zult toegejuicht worden door het publiek op de terrasjes aan het water. Waarschijnlijk is dit in de hoop dat u een nat pak zal behalen bij het overwinnen van de 6 dammen.

Rent4tent verhuurt luxe bungalowtenten op verschillende Nederlandse campings. Elke camping heeft zijn eigen charme. Zoekt u iets met watersport aan het Lipnomeer dan is Frymburk de juiste keuze. Wilt u ruimte, vrijheid en veel activiteiten voor uw kinderen dan is Chvalsiny de perfecte camping. Houdt u van een gezellige knusse camping dan staan de mensen van Kostelec met koffie voor u klaar. 

Belangrijk is dat uw tent op een ruime plaats staat waar de auto naast geparkeerd kan worden. Dat de camping over goed sanitair beschikt en er veel vermaak is voor de kinderen. En natuurlijk moet de omgeving veel te bieden hebben. 

Geplaatst op 14-08-2012, 1003 keer gezien.

Naam:
Johannes Woudstra

Bedrijf:
Rent4tent

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
06-39786410

Postcode:
9301 CL

Woonplaats:
Roden

Provincie:
Drenthe

Internet:
www.rent4tent.nl

Deel deze advertentie