Powerboat varen Zeehondensafari vrijgezellenfeest

Home > Categorie Boten & Watersport > Speedboot huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 35 Per uur

Omschrijving:
Een ribtrip met de Wadden Explorer is een sensatie! Het is een avontuur, het is spannend, snel en veilig.  Powerboat-varen, Zeehondensafari’s en Rondvaarten zijn ondermeer de mogelijkheden van de Wadden Explorer. Tevens is de RIB geschikt voor Watertaxi, Sleep- en hulpdiensten, Verhuur bij Evenementen en Tenderservice. Het schip dat voor de ribtrips gebruikt wordt is een 10 meter lange Rigid Hull Inflatable Boat ook wel RIB genoemd. Met een tweetal 200 PK benzinemotoren zal dit schip maximaal 90 kilometer per uur varen. Mede door het unieke en opvallende uiterlijk worden de RIB’s voor vele doeleinden ingezet. De goede vaareigenschappen en de grote manoeuvreerbaarheid, zelfs bij hoge snelheden en ruwe weersomstandigheden, zorgen ervoor dat RIB’s veelal ingezet worden door de Reddingsbrigade K.N.R.M.,de Koninklijke Marine en Greenpeace.  Bovenal zijn RIB’s zeer goed uitgerust en onzinkbaar. Dit is de reden dat Wadden Explorer een RIB gebruikt voor haar RIB trips.

Arrangement:              Wadden Explorer – Tuk Tuk – Texel  De Wadden Explorer zet vanuit de haven van Den Helder haar koers uit naar Oudeschild op Texel.Gedurende de vaart naar Texel zult u een unieke belevenis op het water ervaren! Varen met de Wadden Explorer is onvergetelijk en zeer spectaculair, zeker wanneer er een flinke bries staat en de golven hoog zijn! Aangemeerd op Texel kunt u genieten van het mooie eiland middels een Tuk Tuk Safari. De Tuk Tuk safari heeft een duur van 2 uur. Na een korte instructie van de gids, kunt u zelf rijden op de Tuk Tuk met vrienden, collega’sen familie. Per Tuk Tuk kunnen 4 personen vervoerd worden; één chauffeur (rijbewijs B) en 3 passagiers. Vooraan rijdt een Tuk Tuk met de gids, waar ook 3 passagiers bij in kunnen stappen. Na de Tuk Tuk safari keert u weer terug in Oudeschild. Daar kunt u bijkomen in eetcafé De Compagnie, met een prachtig uitzicht over de Ouderschilder haven en de Waddenzee. In De Compagnie kunt u gezellig met elkaar een lunch of diner (ligt aan tijdstip) nuttigen met daarbij een tweetal consumpties. Wanneer de buikjes gevuld zijn is het tijd om weer koers te zetten richting Den Helder.De Wadden Explorer ligt voor u gereed in de jachthaven van Oudeschild en brengt u weer veiligaan wal in Den Helder!  Dit arrangement is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding of een gezellig dagje Texel verkennen met vrienden en familie, zowel ter land als ter zee!
 
 POWERBOAT-VAREN Wanneer er een flinke bries staat en de golven groot zijn is Powerboat-varen een sensatie! Maar ook bij een kalme zee zijn deze tochten onvergetelijk. Powerboat-varen is zeer spectaculair en u houd hierbij de voeten dan ook niet droog!!!!! De hoge golven en branding van de Waddenzee worden tijdens deze tochten dan ook niet gemeden maar juist opgezocht! Een RIB is dan ook specifiek gebouwd voor het gebruik onder extreme omstandigheden. De zeer ervaren en verantwoordelijke schipper zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijke tocht heeft, maar tevens ook dat alle passagiers ten alle tijde weer veilig aan wal komen.  
ZEEHONDENSAFARI In het hoogseizoen (mei t/m september) organiseren wij regelmatig zeehondensafari’s. Wij kunnen u voor 99 % zekerheid bieden dat u ook daadwerkelijk de zeehonden zal zien. De zandplaten waar de zeehonden zich bevinden is niet voor een ieder bereikbaar, maar voor de Wadden Explorer is dat geen probleem. Als u geluk heeft kunt u zelfs de zeehonden naast de boot zien zwemmen. Dit uitje is voor alle leeftijden een feest!Buiten het hoogseizoen zijn de zeehondensafari’s op aanvraag en bij voldoende deelname (min 8 personen). Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de zonnebadende zeehonden geen last van ons hebben en houden wij de natuur en de leefomgeving van de zeehonden in tact.  
 

Geplaatst op 30-01-2009, 2870 keer gezien.

Naam:
André Rox

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0629412403

Postcode:
1784 wc

Woonplaats:
Den Helder

Provincie:
Noord Holland

Internet:
www.waddenexplorer.nl

Deel deze advertentie