Pinautomaat huren? Ga naar www. FlexiPIN.nl

Home > Categorie Markt & Beurs > Betaalapparatuur huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 15 Per dag

Omschrijving:
Veel ondernemingen presenteren zich steeds vaker mobiel. Het aanwezig zijn op evenementen, feesten, markten, beurzen enzovoort vormt een belangrijk deel van de omzet. Met het afrekenen willen we u graag een handje helpen! Ook wanneer u bijvoorbeeld een storing heeft aan uw betaalautomaten, of wanneer u tijdens een drukke periode een extra automaat kunt gebruiken, is FlexiPIN een uitstekende oplossing! Om het uw klanten, maar ook uw personeel, zo gemakkelijk en vooral veilig mogelijk te maken is het huren van een pinautomaat een ideale oplossing. Het aanschaffen van een pinautomaat vereist een flinke investering.

Bij FlexiPIN huurt u al een pinautomaat vanaf slechts € 15,00 per dag! Hoe langer u de automaat huurt, hoe goedkoper het wordt!

Voor veel bedrijven is het huren van een betaalautomaat iets wat nog snel op het laatste moment geregeld wordt. FlexiPIN biedt de oplossing: dezelfde dag nog, kunt u een betaalautomaat huren. Naast de analoge automaten biedt FlexiPIN ook de mogelijkheid om mobiel te pinnen. dit is de oplossing bij uitstek voor mobiele activiteiten. De betaalautomaat werkt via het gsm netwerk. Waar u ook bent, u kunt uw klanten altijd laten pinnen!

Tijdelijk pinnen via FlexiPIN = zekerheid en gemak! (FlexiPIN is gecertificeerd door Currence, de toezichthouder op het betalingsverkeer)

Bezoek onze website www.FlexiPIN.nl voor meer informatie of het direct vastleggen van uw pinautomaat!

Geplaatst op 30-12-2008, 2234 keer gezien.

Naam:
Flexi PIN

E-mailadres:
Email de adverteerder

Postcode:
6002EA

Woonplaats:
Weert

Provincie:
Limburg

Internet:
www.FlexiPIN.nl

Deel deze advertentie