Mazet m,et zwembad hart PROVENCE

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Frankrijk huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 875,- Per week

Omschrijving:
Huis met privacy en rust in een kleine hameau aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘les Alpilles’ bij Saint Rémy de Provence. De plek is centraal gelegen in de “Gouden Driehoek” Avignon, Nimes en Aix en Provence. Het is te huur voor max. 4 personen.
De woning is van alle comfort voorzien en vooral gezellig en met smaak ingericht: een woonkamer (o.a. ned tv, +bvn), hifi, video, dvd), een slaapkamer, keuken, ruime badkamer (regendouche en 2 wastafels) en afz. WC. Aan de Zuidzijde  is een groot beschut terras waar U overdag en ’s avonds rustig aan een grote tafel kunt zitten met uitzicht op de diepe omheinde tuin. Aan het begin is rechts op ca 7 m. van het huis een vrijstaande studio met slaapkamer en badruimte / WC). Via het gazon met div. bomen bereikt U het privé zwembad, waarin U uiteraard baantjes kunt trekken. Daarnaast is links een ‘poolhouse’, een ruim beschut terras met bar (koelkastje / audio / zitje en ligstoelen). Erachter ligt onze kleine wijngaard met ook enkele olijfbomen, aan het eind afgesloten door een rij hoge cipressen.
U kunt vanuit het huis prachtige wandelingen en fietstochten maken o.m. naar Les Baux, Fontvieille (Montmajour en Molen van Daudet), St. Rémy (van Gogh en Glanum) en naar de Montagnettes. Met de auto bent U in 5 minuten in St. Rémy de Provence met zijn vele leuke  terrassen, gezellige winkels en restaurants, maar in dezelfde tijd ook in Tarascon en Beaucaire. Ook grotere plaatsen als Avignon (20 min.) en Arles (15 min.) en Nimes (40 min.)  zijn in de buurt evenals de mooie Camargue (Middell. Zee stranden / Sts Maries de la Mer: 45 min.), de Mon Ventoux en de beroemde Pont du Gard (zwemmen, vissen en kanoën) op 30 km.
Kortom alle ingrediënten voor een rustig maar vooral ook interessant en genoeglijk verblijf in de Provence zijn aanwezig.  De afstand tot Maastricht is 950 km. Avignon-TGV is op 16 km. Vliegvelden: Nimes (36 km; Ryanair-Charleroi); Marseille (o.a.. Ryanair-Eindhoven) 65 km en Montpellier (Transavia – Ryanair) 90 km.
De prijzen zijn all in p.w., dus géén extra’s! Inclusief energie, schoonmaak, beddengoed, hand- en theedoeken. Afhankelijk van het seizoen: € 495 tot 1300,-. Nog diverse weken vrij in 2014: zie website onder hoofdjes Aanbod en St. Rémy.

Geplaatst op 18-06-2014, 545 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
Jan Nijsten

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0433218649

Postcode:
6221 JJ

Woonplaats:
Maastricht

Provincie:
Limburg

Internet:
members.home.nl/jannijsten

Deel deze advertentie