Klassieke MGB, Jaguar e-type, XJS als trouwauto

Home > Categorie Autos & Bussen > Trouwauto huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 275,00 Per dag

Omschrijving:
De perfecte trouwauto
Jullie bruiloft wordt de mooiste dag van jullie leven en met een MGB, Jaguar e-type cabriolet of Jaguar XJS als trouwauto wordt jullie dag nog specialer! Classic Rentals biedt namelijk de mogelijkheid om de MGB of Jaguar als trouwauto te huren!
De MGB cabriolet is een prachtige auto om in te trouwen, hij ziet er verzorgd uit en het originele interieur is schitterend. De witte kleur met de contrasterende zwarte bekleding, de chromen spaakvelgen en bumpers maakt deze auto perfect voor de trouwfoto's en video!
Maar ook de Jaguar e-type cabriolet is niet te versmaden, hoewel niet wit doet de kleur het bijzonder goed op foto's, zeker door het constrasterende chroom. Ook het interieur van de Jaguar is erg mooi in beige. Beide auto's zijn ruim genoeg voor lange bruiden en bruidengoms, met voldoende ruimte voor de jurk.
De Jaguar XJS is een icoon uit de jaren 70, 80 en 90 luxe als een moderne auto maar met een klassieke uitstraling. De zilveren carrosserie en het contrastrerende zwart leren interieur doen het erg goed op de foto.
En je mag zelf rijden! Een belevenis op zich, maar omdat je de auto zelf mag besturen heb je als bruidspaar ook enkele momenten dat je even samen bent en kunt genieten van elkaar en de dag. Bij mooi weer kan uiteraard het dak open!
We bieden tal van extra's die de dag nog specialer zullen maken:

  • Breng- en haalservice: je kunt onze MGB of Jaguar's afhalen bij onze vestiging Almere, maar je kunt ook gebruik maken van onze breng- en haalservice, zodat je geen omkijken hebt naar de auto en je onbezorgd van jullie trouwdag kunt genieten. Ook is het mogelijk de eigen auto veilig bij ons achterlaten waarna wij deze weer omwisselen voor de gehuurde auto. Wij bieden deze service, in overleg, aan door heel Nederland, België en Luxemburg.
  • Een klassiek koffer (leer of riet) op het chromen kofferrek (MGB) gratis.
  • Versieringen zoals een strik, autoboeket, (bloemen)slingers, ballonnen etc.
  • Een uniek kentekenplaat; je kunt de kentekenplaat laten vervangen door een unieke plaat met bijvoorbeeld jullie trouwdatum of namen.
  • Voor specifieke wensen kun je daarom altijd contact met ons opnemen.

Geplaatst op 29-01-2017, 718 keer gezien.

Naam:
Classic Rentals

Bedrijf:
Classic Rentals

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0640040345

Postcode:
1333MX

Woonplaats:
Almere

Provincie:
Flevoland

Internet:
classicrentals.nl

Deel deze advertentie