Kentia palm ca. 200 cm UITSLUITEND VOOR BINNEN

Home > Categorie Mode & Meubilair & Inrichting > Planten huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 10 Per dag

Omschrijving:
 
Kentia palm ca. 200 cm UITSLUITEND VOOR BINNEN

Voor evenementen zoals personeelsfeesten, party's, openingen, shows, sportgala's, presentaties en dance-events bieden wij aantrekkelijke natuurlijke beplanting, (bloem)decoraties en decorstukken. Ons assortiment aan beplanting en decoratie bestaat niet alleen maar uit de gangbare Palmen en Laurier soorten, maar onder andere ook uit Bananenboompjes en Olijfbomen. Sommige palmen kunnen wij zelfs leveren met een hoogte van 15 meter!
Onze decoren hebben oa de thema's Caribisch, oud Hollands, Western en lounge.
Hoe werkt GrowingArt ?
GrowingArt werkt als volgt; door middel van een van te voren vastgesteld begroting kunnen wij de complete aankleding verzorgen van uw evenement. GrowingArt staat er om bekent dat zij veel aandacht schenkt aan kwaliteit en service. Wij halen de planten, bloemen en decorstukken zonder extra kosten, desnoods zondag ochtend om 4:30 op. Dit alles voor een vastgestelde begroting, dus geen weekeindtoeslagen ed. Wij rekenen de prijs van de decoratie, de kilometer vergoeding, plaatsing- en ophaalkosten en natuurlijk de BTW.
Meer informatie ?
Mocht de informatie op de website voor U niet voldoende zijn of als U een offerte wenst te ontvangen voor Uw specifieke wensen, kunt U altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt onze contact gegevens vinden op de 'contact'-pagina en hier is tevens de mogelijkheid om direct Uw vraag te versturen.

Geplaatst op 08-02-2010, 1217 keer gezien.

Naam:
GrowingArt Planten bloemen en bomen verhuur

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0174-625292

Postcode:
2685 AG

Woonplaats:
Poeldijk

Provincie:
Zuid Holland

Internet:
growingart.nl

Deel deze advertentie