Kalimba en Mbira Workshops - Afrikaanse muziek

Home > Categorie Personeel & Diensten > Cursus & workshop > Advertentie


Prijs:
€ 599 Per maand

Omschrijving:
Ervaar het kalmerende geluid van de Kalimba en Mbira! In de workshop Kalimba en / of Mbira kun je de speeltechniek leren en liedjes spelen op de Kalimba of de Mbira dza vadzimu. Je leert ook hoe het instrument is opgebouwd en krijgt de kans om te luisteren naar een uitvoering van traditioneel Afrikaanse kalimba- en mbira-repertoire. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​traditionele mbira-dans te leren. Lees meer over deze workshop op https://jumadrums.com/nl/kalimba-mbira-workshops-nl/.
De Kalimba en Mbira zijn enkele van de oudste instrumenten in Afrika. De Kalimba, een lamellofoon met 15-toetsen ook wel Nyunga Nyunga genoemd, heeft zijn origine in zuidelijk Afrika. De Mbira dza vadzimu is een Zimbabwaanse lamellofoon met 22-24 toetsen. Beide instrumenten worden gespeeld op metalen toetsen met de duimen en de wijsvinger.
Kalimba & mbira workshops en masterclasses: ●      Leer Kalimba spelen: interactieve workshop met de Afrikaanse duimpiano met 15 toetsen
●      Mbira-workshop: leer de mbira-speeltechniek en mbira liedjes
●      Een kalimba maken: leer over het proces van het maken van een kalimba
Geschikt voor kinderen (vanaf 12 jaar) en volwassenen, groepen van 5 tot 25 personen. Kalimba / mbira-workshops kunnen worden gehouden op uw locatie. Neem gerust een kijkje op www.jumadrums.com en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
 
NEEM CONTACT OP
E-mail: info@jumadrums.com
 
Emiel Lemineurstraat 27
2170 Antwerpen, België
 
Tel: +32486933373
Stuur een WhatsApp bericht
NL: +31684226187
 

Geplaatst op 08-09-2018, 14 keer gezien.

Naam:
jumadrums jumadrums

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
+3248693337

Postcode:
2170

Woonplaats:
Antwerpen

Provincie:
Belgie - Limburg

Internet:
https://jumadrums.com/nl/workshops/

Deel deze advertentie