Jet Cessna Citation 550/II

Home > Categorie Helicopters & Vliegtuigen > Vliegtuig 1 - 20 pers. huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ op aanvraag Per uur

Omschrijving:
Cessna Citation 550/II
 
Type: jet
Drukcabine: ja
Aantal stoelen: 8
Snelheid: 745 km/u
Vliegbereik: 3300 km
Van harte welkom aan boord bij First Class Aviation.
 
First Class Aviation is specialist in de huur en verhuur alsmede koop en verkoop van vliegtuigen variërend in grootte, snelheid, comfort en prijs. We doen dit wereldwijd en 24 uur per dag.
 
Het unieke van First Class Aviation is dat wij - in tegenstelling tot de meeste charter airlines - niet gebonden zijn aan slechts één of twee typen toestellen. Daarnaast is het aanbod van de te huur en te koop zijnde vliegtuigen dermate groot dat het voor de gemiddelde klant bijna ondoenlijk is hieruit een juiste keuze te maken.
 
Reist u alleen of met een groter gezelschap - tot wel 600 personen dan bekijkt First Class Aviation geheel vrijblijvend voor u de beste vliegmogelijkheden aan de hand van o.a. toestelgrootte, vliegprestaties, comfort, boordservice, veiligheid en prijs. Hierdoor kunnen wij altijd voor uw specifieke aanvraag het meest geschikte type toestel adviseren, dit kan een kleine privejet zijn tot en met een Boeing 747 en alles wat daar tussen in zit.
 
Onze visie is dat First Class service ook daadwerkelijk eersteklas moet zijn om deze titel zonder enige concessie of compromis te mogen gebruiken. Kwaliteit en persoonlijke service is dan ook datgene waar First Class Aviation en haar medewerkers voor staan. Niet alleen in de lucht maar ook op de grond. Dit wil zeggen dat waar en wanneer het mogelijk is First Class Aviation het voor u regelt. Ruim 25 jaar ervaring in de internationale zakenluchtvaart staan daar borg voor.
 
Gaarne nodigen wij u uit voor een proefvlucht over onze website en laat u verrassen door de vele vliegmogelijkheden die First Class Aviation u kan bieden.
 
First Class Aviation, uw specialist in vliegtuigverhuur, chartervluchten en business flights!

Geplaatst op 07-02-2010, 1292 keer gezien.

Naam:
First Class Aviation

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
040-2350450

Postcode:
5657 EA

Woonplaats:
Eindhoven

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
www.firstclassaviation.nl

Deel deze advertentie