JacuzziHurenFriesland.nl

Home > Categorie Sport & Vrije tijd > Bubbelbad huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 35 Per dag

Omschrijving:
JacuzzihurenNederland.nl verhuurt opblaasbare Jacuzzi’s in Noord-Nederland! ( Groningen, Overijssel, Drenthe en Friesland)
U kunt al een Jacuzzi huren vanaf 35 euro. Het is mogelijk om de Jacuzzi zelf op te komen halen of hij kan worden bezorgd en eventueel worden geïnstalleerd.  
JacuzziHurenNederland biedt de laagste prijsgarantie van Nederland en heeft daarnaast een fascinerend aanbod van verschillende wellnessproducten om zo uw wellness ervaring onvergetelijk te maken. JacuzziHurenNederland geeft u de ultieme wellness beleving die u gewend bent van verre vakanties nu op eigen locatie!
 
Dankzij het feit dat wij gebruik maken van de laatste technische snufjes op het jacuzzi gebied kunnen wij de jacuzzi zeer snel opbouwen en afbreken op locatie. Zo kunt u al na een dag/weekend/week genieten van uw jacuzzi.
 
Een jacuzzi in uw eigen tuin? Laat uw droom werkelijkheid worden en huur een jacuzzi  bij JacuzziHurenNederland
 
 
Wij van team JacuzziHurenNederland zijn constant opzoek naar verbetering en de laatste snufjes op wellness gebied. Zo denken wij altijd met de klant mee en stemmen ons assortiment af op de wensen van de klant.

Geplaatst op 12-03-2017, 300 keer gezien.

Naam:
W H

Bedrijf:
Jacuzzihurenfriesland.nl

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0651134353

Postcode:
8501ZA

Woonplaats:
Joure

Provincie:
Friesland

Internet:
jacuzzihurenfriesland.nl

Deel deze advertentie