Golfvilla in Florida te huur

Home > Categorie Vakantie & Toerisme > Vakantiehuis Overige huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 700 Per week

Omschrijving:
Welkom bij onze vakantievilla in Inverness, Florida.
Florida is rijk aan zon, mooie natuur en attracties voor iedereen. De vakantievilla ligt direct aan de golfbaan van de Lake Side Golf & Country Club, met een schitterend uitzicht over deze uitdagende 18 holes baan met haar mooie, hoge eikenbomen.
Voor de liefhebbers van pretparken is het slechts vijf kwartier rijden naar Orlando met o.a. Disney World, Sea World, Epcot Center en de Universal filmstudio’s. Als u wilt genieten van zee en zon is het maar een half uur rijden naar het strand aan de Golf van Mexico.
 e villa biedt voor max. 8 personen alle gemakken die gewenst zijn wanneer u vermoeid terugkomt van een uitstapje of een sportieve golfdag. De woning beschikt over vier comfortabele slaapkamers, waarvan enkele met een eigen TV. De ruime zitkamer heeft een breedbeeldtelevisie en een kast met een computer, inclusief accessoires. De villa heeft een volledig ingerichte keuken en bijkeuken, en een 2-car garage. Bovendien staat het eigen zwembad, inclusief een ruime jacuzzi en een groot gemeubileerd pooldeck, volledig tot uw beschikking.
 Voor de liefhebbers van de golfsport liggen er in de nabije omgeving wel veertig golfbanen, die onderling verschillen in moeilijkheidsgraad, maar allemaal een uitdaging zijn! Een lijst van deze banen, met diverse kortingsbonnen, ligt voor u klaar in de villa. Maar het is niet alleen een Eldorado voor de golfer, ook voor tennis en de watersport zijn er veel (gratis) mogelijkheden.
 Neem rustig de tijd om onze site eens door te kijken en zelf te ontdekken waarom het verblijf in deze villa beslist de moeite waard is. U wordt in Florida ontvangen door onze uitstekend Engels, Nederlands en Duits sprekende agente.
Hopelijk tot in zonnig Florida!

Geplaatst op 13-05-2010, 929 keer gezien.

Aantal personen:

Naam:
Martin van Usen

E-mailadres:
Email de adverteerder

Postcode:
7141HB

Woonplaats:
Groenlo

Provincie:
Gelderland

Internet:
golfvilla-florida.com

Deel deze advertentie