Eyecatcher Huren - Snow Globe

Home > Categorie Party & Evenement > Opblaasfiguur huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ 550 Per dag

Omschrijving:
Omschrijving
De snowglobe, de mooiste eye-catcher voor ieder evenement! De prachtigste foto's worden gemaakt en de kerstsfeer wordt helemaal compleet.
De Snow Globe kan voor veel meer thema's worden gebruikt, wat dacht u van een trouwerij. Alle gasten even op de foto, met als achtergrond ?
Of als promotie activiteit bij de opening van u zaak en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Men kan een eigen achtergrond zeil laten maken door ons.
Prijs
€ 500,- (excl. BTW) per dag. Bij alle verhuurmaterialen geldt voor de 2e huur dag 50% korting.
Prijzen zijn exclusief transport.
Technische gegevens
Afmeting (lxbxh) : 3,20 x 3,20 x 2,80 meter
Stroomvoorziening : 1 x 1500 watt (220 Volt)
Transport : De snowglobe moet worden vervoerd met een bus of aanhangwagen.
Voorwaarden
Carpe Diem Verhuur is dé aanbieder van attracties en springkussens in Limburg. Voor het huren van attracties, of winterattracties bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Bekijk voor meer informatie onze gebruikershandleiding en algemene voorwaarden.
Zelf afhalen
Dit is uiteraard de goedkoopste manier om één van onze attracties te huren. Afhalen van de attractie kan (indien mogelijk) de dag ervoor en retour brengen de dag erna. Wij geven u altijd uitleg omtrent het opzetten en afbreken van de gehuurde attractie. Zelf afhalen kan op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur, daarna zijn wij gesloten. In de weekenden altijd volgens afspraak.  Toch moet men altijd eerst telefonisch of per mail een afspraak maken over hoe laat men de spullen wil ophalen. Wij zijn niet altijd aanwezig en het zou vervelend zijn als u voor een gesloten deur staat.
Transport
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen ze na afloop ook weer bij u op. U bouwt de attracties samen met ons op en af. Wij bezorgen tot aan de eerste trede, dit wil zeggen dat wij geen trappen of iets dergelijks doen. 
De transportkosten zijn eenmalig € 35,00 opstapkosten plus € 0,50 per gereden km. Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer.
Op en afbouw
Wij kunnen de attracties ook zonder u hulp voor u op- en afbouwen. Als u als klant meehelpt vragen wij hier geen extra kosten voor, als u als klant niet in de gelegenheid bent om mee te helpen dan zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen. 
 
Snow Globe eenvoudig direct boeken?     06 - 53 818 747

Geplaatst op 17-03-2016, 559 keer gezien.

Naam:
Cindy Alberts

Bedrijf:
Carpe Diem Events & Verhuur

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
06-53818747

Postcode:
6114BZ

Woonplaats:
Susteren

Provincie:
Limburg

Internet:
www.carpediemverhuur.nl

Deel deze advertentie