Campers te huur in Spanje

Home > Categorie Caravans & Kamperen > Camper huren - verhuur Spanje > Advertentie


Prijs:
€ 99 Per dag

Omschrijving:
Het heerlijke najaar ( 20-23 gr) en de winter (15-20 gr) doorbrengen in ZUID-SPANJE !!!!!Dat kan,.........voor oktober en november hebben wij nog enkele weken vrij om met één van onze campers er eens fijn op uit te trekken.VOOR U HEBBEN WIJ: Mooie rondreizen door Spanje en/of Portugal, MET UITGEBREIDE BESCHRIJVING, zowel aan de kust als het adembenemend mooie achterland

Bij een vroegtijdige boeking heeft u retour vliegticket  vanuit Nederland voor ong. € 180,- p.p. en vanuit Weeze (dusseldorf) zelfs al voor ong. € 65,- met Ryanair. De huur van een camper begint bij € 99,- p.d. en € 595,- p.w.

BEGIN UW VAKANTIE GELIJK AAN DE COSTA BLANCA. Geen lange kostbare rit door Frankrijk

Wij verhuren vanuit Spanje, net even onder Alicante-airport. Wij hebben mooie jonge campers. Allen zijn voorzien van een volledig inventaris en 220V dak-airco.

Tevens bieden wij een z.g. hotelservice bij de campers aan. Dat houdt in: Transfer van/naar Alicante-airport,  uw bed volledig opgemaakt bij aankomst, de koelkast voorzien van boodschappen, de eindschoonmaak verzorgen en indien gewenst de camper op een camping plaatsen bij ons in de buurt. Dit alles tegen geringe vergoeding.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN. Bezoek onze site !!!

Geplaatst op 15-10-2008, 1732 keer gezien.

Naam:


E-mailadres:
Email de adverteerder

Postcode:


Woonplaats:


Provincie:


Deel deze advertentie