Bush Craft Outline Travel

Home > Categorie Sport & Vrije tijd > Outdoor & Survival > Advertentie


Prijs:
€ 15 Per uur

Omschrijving:
Voor het woord bushcraft is eigenlijk geen goede Nederlandse vertaling te vinden. Het betekent zoiets als ‘natuurvaardigheden’. Het heeft alles te maken met het leven in, van en met de natuur. Survival heeft als doel om in de wildernis te overleven. Bushcraft is een verzamelnaam voor alle vaardigheden waarmee je met zoveel mogelijk natuurlijke middelen je verblijf in de wildernis aangenaam kunt maken. Spannend, avontuurlijk en ontzettend leerzaam!
In samenwerking met Siegurd.nl organiseren wij verschillende Bushcraftactiviteiten. Denk aan eetbare planten zoeken, vuur maken, mandvlechten en onderkomens bouwen. Neem eens een kijkje op Siegurd.nl om te zien wat er allemaal onder bushcraft valt! 
Wij bieden drie standaard pakketten aan:
1. Vuur maken met twee methodes. De firesteel (bekend van Expeditie Robinson) en de vuurslag, een zeer oude methode wat nog ver voor de middeleeuwen stamt. Wanneer we de techniek beheersen gaan we een wedstrijdje vuur maken.
2. Armbandje maken van brandneteltouw. Eerst gaan we brandnetel verzamelen en daar maken wij touw van door te twijnen. Wat je overhoudt is een mooi aandenken in de vorm van een armbandje.
3. Lepel maken van hout. De vorm hebben we al voor je grof gesneden, aan jou om de lepel helemaal af te maken. Veilig snijden en de carve technieken komen hier aan te pas.
Kosten voor dit arrangement zijn:

  • Arrangement 1: €30,- per persoon, bij minimaal 10 personen.
  • Arrangement 2: €30,- per persoon, bij minimaal 10 personen.
  • Arrangement 3: €37,50 per persoon, bij minimaal 10 personen.
www.outlinetravel.com

Geplaatst op 17-03-2016, 446 keer gezien.

Naam:
Outline Travel

Bedrijf:
OutlineTravel.com

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0318521878

Postcode:
3905 JL

Woonplaats:
Veenendaal

Provincie:
Utrecht

Internet:
outlinetravel.com

Deel deze advertentie