Bestel- en vrachtwagenverhuur

Home > Categorie Autos & Bussen > Vrachtwagen huren - verhuur > Advertentie


Prijs:
€ Op aanvraag Per dag

Omschrijving:
Al menige jaren is Van Oort Truck Rent voor veel partijen een ondersteunende partner voor diverse vervoersproblemen. Van Oort Truck Rent heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van bestel en vrachtwagens van klein tot groot en voor de korte en lange(re) termijn.
Door ons brede en kwalitatief hoge productaanbod proberen wij te voorzien in de wensen en behoefte van de zakelijke ondernemer maar zeer zeker ook de particulier. Van Oort Truck Rent beschikt over een vloot van ruim 120 jonge, representatieve voertuigen. Naast voertuigen kunt u bij ons terecht voor professioneel verhuismateriaal.
flexibiliteit, servicegerichtheid, gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en kwaliteit zijn kernwoorden die als een rode draad door onze organisatie lopen. Grote diversiteit en vele mogelijkheden, laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en voordelen van huren. Onze vakkundige en enthousiaste verhuurmedewerkers staan u graag te woord. Voor meer informatie, reserveringen of geheel vrijblijvende offertes, bel 0344-699009 of mail jvanlienden@oort.nl
Van Oort Truck Rent is gevestigd in Eck en Wiel en per 01 Januari 2009 ook in Zaltbommel. 
Van Oort Truck Rent is ISO 9001-2000 gecertificeerd en aangesloten bij de Bovag AVL Autoverhuur ledenassociatie.
Voor ons complete overzicht verwijzen wij u graag naar onze website.

Geplaatst op 13-11-2008, 1803 keer gezien.

Naam:
Van Oort Truck Rent

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0344-699009

Postcode:
4024HJ

Woonplaats:
Eck en wiel

Provincie:
Gelderland

Internet:
www.truckrent.nl

Deel deze advertentie