Amerikaanse truck Kenworth W900L

Home > Categorie Autos & Bussen > Vrachtwagen huren - verhuur > Advertentie


Prijs:

Omschrijving:
Hallo aanstaand bruidspaar
 (Als je op www.YouTube.com   zoekt op "VerjaardagMarjan" dan zie en hoor je de truck 'live')

Wat leuk dat jullie willen gaan trouwen in een Amerikaanse truck. Het trouwen in zo'n knots van een truck is een sensatie. U hebt zeker weten bekijks als u met deze schitterende reus gaat rijden.
Als u op zoek bent naar exclusief trouwvervoer, bent u bij R. Kleter aan het juiste adres.

R. Kleter is een van de weinige bedrijven in Nederland waar u zo’n mooie kolos ZELF mag besturen, mits u in het bezit bent van een geldig groot rijbewijs.

Onze schitterende special paint Kenworth W900L is in 2005 en 2007 gekozen tot mooiste Amerikaanse truck op Mega Trucks Festival in Biddinghuizen.

Als u wilt weten wat het huren van zo’n truck kost, kunt u kijken op http://www.truckhuren.nl/offerte.html . Daar staat een prijs indicatie van een bruiloft voor 14 verschillende plaatsen. U kunt dus een inschatting maken wat deze truckhuur u gaat kosten.
Voor een exacte prijs, kunt u een offerte aanvragen op http://www.truckhuren.nl/offerte.html

DE SPECIAL PAINT KENWORTH
==============================
Deze fraai gespoten truck is een aandachtstrekker bij een breed publiek. Als u in deze truck rijdt, zal menigeen op- of om kijken. De lak verkleurt onder invloed van de zichthoek en de hoek van inval van zonlicht. Zo is de truck diep groen metallic als u haaks op het oppervak kijkt. Kijkt u schuin op het oppervlak, gaat de kleur geleidelijk aan over via blauw metallic naar paars metallic. Als de zon er op schijnt, lichten deze kleuren fel op. Dan is ook de goud-gele kleur te zien. Deze kleuren zou u eigenlijk ‘live’ moeten ervaren.

Het motorgeluid is een lust om te horen. In deze monstertruck ligt een Caterpillar motor van 500 PK. Zo’n motor wordt ook in bulldozers en shovels gebruikt. Tezamen met 2 highpipes zonder demper, geeft dat het typische geluid van een Amerikaanse ‘heavy duty’ truck.

Natuurlijk zitten er een ook paar krachtige luchthoorns op deze showtruck.


HOE ZIET EEN DAGJE TRUCKHUUR T.B.V. EEN BRUILOFT ER MEESTAL UIT
===============================================================
Meestal begint de dag met een oefenrit (zie "Het rijden met een Amerikaanse truck" verderop in deze uitleg).
Daarna wordt er vaak een bloemstuk (op de grill) gemonteerd. Daarbij kan ik assisteren met het bevestigen. Ik heb daartoe draad en trekbandjes bij me.
Dan gaan we (meestal) het bruidje ophalen (geintje).
Vervolgens wordt naar een mooie locatie gereden om foto's te maken. Let hierbij s.v.p. op de bereikbaarheid met de truck. De truck is 3,85m hoog en 2,5 m breed. Ik noem dit in verband met viaducten en laaghangende boomtakken.
Daarna gaan we naar het gemeentehuis eventueel gevolgd door een bezoek aan de kerk. Bij het gemeentehuis kunnen eventueel foto's gemaakt worden van de gehele familie met de truck op de achtergrond.
Als afsluiting wordt dan naar de feestzaal gereden.

HET RIJDEN MET EEN AMERIKAANSE TRUCK
====================================
Op de trouwdag breng ik de truck bij jullie. De rest van de dag ben ik in de truck aanwezig voor begeleiding (of - indien gewenst - om de truck te besturen).
Als u in het bezit bent van een geldig groot rijbewijs, mag u de truck zelf besturen. Aangezien zo'n Amerikaanse truck niet alledaags is, is het aannemelijk dat u niet gewent bent daarmee te rijden. Ik doel hiermee op de grote neus (minder zicht aan de rechter kant), de draaicirkel en het schakelen (dubbel clutchen). Ook zit u ca 40 cm meer naar het midden van de truck t.o.v. de positie in een Europese truck. Al met al raad ik u dan ook sterk aan om tevoren een oefenrit van 1 uur te maken. De bruiloft is al spannend genoeg. Indien er tijd voor is, zou ik willen voorstellen deze oefenrit 's ochtends op de trouwdag te doen. Dat bespaart u dan een reis naar Boxmeer. In dat geval kost een oefenrit van 1 uur ( aansluitend voorafgaande aan de bruiloftsrit) 80 Euro extra. Een oefenrit van 1 uur in Boxmeer kost 135 Euro extra. (prijspeil 2012)

HET BLOEMSTUK
=============
Wij leveren geen bloemstuk. Dat dient u zelf te verzorgen.
Als u een bloemstuk laat maken, adviseren we dat op de grill te monteren. Ik assisteer bij het bevestigen van het bloemstuk. Ik heb daartoe draad en trekbandjes bij me.

EXTRA SERVICE
=============
Ik ben geen fotograaf, maar (als u dat wil) op deze dag maak ik digitale foto's. Ook heb ik een camcorder ter beschikking. Ik vind het leuk om onder andere het enthousiasme van het publiek (vanuit de truck) vast te leggen. Ook een actie-foto / video achter het stuur is leuk voor het nageslacht. Ik heb al eens een bruiloft meegemaakt waar deze foto's op een beamer in de feestzaal getoond werden. Indien u voor een laptop zorgt, zet ik de foto's (en video) hierop na afloop van de rit.

ADVIES
======
Er zijn een paar bruidsparen geweest die een foto van de truck op de trouwkaart hadden staan. Ook heb ik meerdermaal meegemaakt dat de truck op bedankkaart afgebeeld stond. Desgewenst kan ik een paar foto's in hoge resolutie van de truck toezenden.

Ik geniet ervan jullie een onvergetelijk leuke dag te bezorgen, waarover familie, vrienden en kennissen nog lang napraat.

Groetjes en gaarne tot 'wederhoren'

Gijs Kleter alias Rubber Duck with the American truck
Boxmeer
Tel 0485 520 999 (na kantoor uren en in het weekend)
e-mail: info@truckhuren.nl
Site: www.truckhuren.nl
www.YouTube.com    , zoek op "Truckhuren" of "GijsRubberDuck" of "VerjaardagMarjan"
Zie http://www.youtube.com/watch?v=aUq9pvu07wA , of http://www.youtube.com/watch?v=810rfqVWeOI&feature=plcp
 

Geplaatst op 10-09-2008, 5012 keer gezien.

Naam:
Gijs Kleter

E-mailadres:
Email de adverteerder

Telefoonnummer:
0485 520999

Postcode:
5831HL

Woonplaats:
Boxmeer

Provincie:
Noord Brabant

Internet:
truckhuren.nl

Deel deze advertentie